سئو تکنیکال - An Overview
سئو تکنیکال - An Overview
Blog Article
به طور معمول در مبحث بهینهسازی وبسایت و سئو به روشهایی مانند توجه به تحقیق کلمات کلیدی سئو، نوشتن توضیحات متا و بکلینک اشاره میشود. تمام این تکنیکها برای بهبود رتبه سایت مهم است، اما نباید فقط به آنها تکیه کرد.
برای هر سایتی که به دنبال افزایش ترافیک ارگانیک است، بهینه سازی سئو تکنیکال امری ضروریست. حتی اگر سایت شما محتوای استاندارد و با کیفیتی داشته باشد ولی از لحاظ سئو فنی دچار مشکل باشد، دریافت رتبهی بالا در نتایج گوگل سخت یا ناممکن خواهد بود.
بیش از ۷۵ درصد کاربران تنها صفحه اول نتایج جستجو را مشاهده میکنند و طبق آمار جهانی گوگل، بیش از ۶۵ درصد از آنها بر روی ۵ نتیجه اول کلیک میکنند.
افزایش اعتبار برند: قرار گرفتن در رتبههای بالای نتایج جستجو، میتواند به عنوان تایید اعتبار برند شما نزد کاربران تلقی شود.
توجه داشته باشید که صفحهبندی برای کراول کردن مفید است، اما گوگل دیگر مثل گذشته از آن برای ایندکس گروهی صفحات استفاده نمیکند.
بر اساس اعلامیه رسمی گوگل، یکی از فاکتورهای مهم سئو تکنیکال، طبقهبندی و ساختار سایت است.
کلمات کلیدی مرتبط با موضوع سایت خود را پیدا کنید و در محتوا، تگ های عنوان و توضیحات متا استفاده کنید.
ارسال کد آموزش سئو تکنیکال سایت تایید بازگشت لطفا اطلاعات تکمیلی ذیل را برای تکمیل فرایند عضویت وارد نمایید
اگر بارگذاری صفحات شما مدت زیادی طول بکشد، با مشکلات متعددی از جمله افزایش نرخ پرش مواجه میشوید. همچنین، تأخیر در بارگذاری صفحه میتواند باعث خطای سرور شود یا باعث شود که رباتها صفحههای نیمه بارگذاری شده را کراول کنند و در نتیجه بخش مهمی از محتوای شما از کراول شدن باز بماند.
روشهای زیادی برای گرفتن بکلینک باکیفیت وجود دارد و شما میتوانید با استفاده از این روشها، رتبه بهتری در موتورهای جستجو کسب کنید.
اگر متوجه شدید که سرور شما دچار مشکل شده، با استفاده از راهحلهای موجود، این مشکلات را رفع کنید.
علاوه بر انواع اصلی سئو سایت که شامل : سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال موارد دیگری نیز وجود دارد که ممکن است به گوش شما نیز خورده باشد در ادامه به برخی از آنها میپردازیم
بهتر است صفحاتی مانند برچسبها، اطلاعات نویسنده در سایت و… را در این فایل قرار ندهید. اطمینان حاصل کنید اطلاعات جدید صفحات منتشر شده، در این فایل قرار گرفته و بروز میشوند.
گرچه معمولا نرخ تبدیل در موبایل کمتر از دسکتاپ است، اما این مسئله به این معنا نیست که باید از ریسپانسیو بودن سایت غافل باشید. به خاطر داشته باشید اطلاعاتی که در نسخه دسکتاپ نمایش داده میشود، باید عینا در نسخه تلفن همراه هم نمایش داده شوند.